If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mioCUORE SPORTIVO145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
колега защо толкова злоба към фланците има у теб ??? аз от 7-8 години си карам колите с фланци и досега не съм имал грижи дори алфата ми е с оригиналните лагери с изклю4ение на един заден които виеше като я купих но ве4е 70-80 хил км имам и нема грижи а сега дори е на 16 цола което увели4ава риска
Аве ти с 16-ките е добре да си с фланци ма на 15-ки за кво са му фланци да не говориме че 33-ката си има огромна стъпка и нема нужда от фланци, а и си има джанти с изнесен център на които фланци не им требват
Аве ти с 16-ките е добре да си с фланци ма на 15-ки за кво са му фланци да не говориме че 33-ката си има огромна стъпка и нема нужда от фланци, а и си има джанти с изнесен център на които фланци не им требват
Без коментар!
Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mioCUORE SPORTIVO145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
бобо я преведи сеа какво искаше да кажеш на 15 така а на 16 ина4е
Ами когато колата е правена за 15 сичко си е ок стават сякви изнасянето на центъра на джантата (на хубавите) си е сметнато и фланци не трябват! Когато колата е за 15 а туриш 16-ки ти трябва фланец за да ти пасне центъра на джантата с главините Говоря за центробежния център не за центъра на болтовете
Ами когато колата е правена за 15 сичко си е ок стават сякви изнасянето на центъра на джантата (на хубавите) си е сметнато и фланци не трябват! Когато колата е за 15 а туриш 16-ки ти трябва фланец за да ти пасне центъра на джантата с главините Говоря за центробежния център не за центъра на болтовете
лелеее ти висше имаш ли ?туи сам ли го измисли или някои ти помогна
питям защото веднъж като се наложи да си сменя гумата с резервната задна става въпрос не стана защото ми опря в щангата отзад
резервната ми гума 14/195/60 джантатае J6 и се притеснявям 4е 6те има проблем с 15-ките J7
Comment